Krikojaantje Kabouters

31 oktober
Geen activiteit want het is Bondsweekend deze week!

14 november
De zomer staat in het teken van de tarweoogst. Eind juli start de oogst met wintertarwe. Het oogsten van de tarwe gebeurt met twee maaidorsers om het gehele areaal op het ideale tijdstip te kunnen oogsten. De maaidorsers scheiden de korrels van het stro.

Willen jullie hier graag meer over weten? Kom dan van 14u tot 17 naar Hertsvelde.

21 november
Er staat een ambetante rugbyspeler te roepen aan de lokalen van Hertsvelde. Dat is natuurlijk niet zo leuk voor de buurtbewoners. Komen jullie ons helpen hem weg te jagen van 14u tot 17u op Hertsvelde?

28 november
Nu de Amerikaanse verkiezingen zijn afgelopen, hebben wij een politieker uitgenodigd op Hertsvelde om meer uitleg te geven bij de laatste gebeurtenissen. Kom zeker luisteren van 14u tot 17u.

5 december
Hij komt, hij komt,
de lieve, goede Sint.
Mijn beste vrind, jouw beste vrind,
de vriend van ieder kind!

De leiding is super braaf geweest dit jaar, hopelijk jullie ook! Allemaal welkom van 14u tot 17u op Hertsvelde.

12 december
Leider Karel kan niet stoppen met praten over Het Kabouterpopfestival van vorig jaar. Gelukkig staat vandaag de tweede editie gepland! De leiding heeft alvast toegangstickets geregeld voor alle kabouters. Wie komt er allemaal mee feesten van 14u tot 17u op Hertsvelde?

19 december
In de KSA zijn wij natuurlijk 1 grote familie en wat doen mensen rond de feestdagen? FAMILIEFEEST natuurlijk. Vandaag gaan we van 18u tot 20u kerstvieren op Hertsvelde. Breng zeker 3 euro mee voor een nachtelijk snackje.

26 december
Zoals iedereen weet houdt leidster Silken heel veel van haar hondje. De morgen is er jammer genoeg iets verschrikkelijk gebeurd. Haar hondje is verdwenen. We hebben jullie hulp nodig om haar hondje terug te vinden. Kom zeker helpen zoeken van 14u tot 17u op Hertsvelde.

2 januari
!!!TOETA TOETA TOETA TOETA!!!

Er cirkelen al heel de ochtend brandweerwagens rond Hertsvelde. Leider Tibe en leider Bas krijgen er veel hoofdpijn van. Van 14u tot 17u kunnen jullie komen kijken wat dat allemaal te betekenen heeft op Hertsvelde.

!!!TOETA TOETA TOETA TOETA!!!

9 januari
Marc van Ranst is het laatste jaar heel bekend geworden in België. Na lang rondbellen heeft leider Arthur kunnen regelen dat Marc van Ranst komt spreken in de KSA over zijn levensverhaal. Ben jij ook zo benieuwd? Kom dan van 14u tot 17u luisteren op Hertsvelde.

16 januari
Huh, waarom lopen er politieagenten rond op het veld? Leider Samuel ziet in de verte blauwe flikkerlichten. Hopelijk is er niets ernstig aan de hand. Kom zeker van 14u tot 17u naar Hertsvelde om te ontdekken wat al die politieagenten hier doen.

24 januari
Er klinkt geritsel in de bosjes, maar telkens wanneer leidster Silken gaat kijken, ziet ze niets. Het lijkt alsof er niemand rondloopt, ook al is ze zeker dat ze soms iets snel ziet voorbijflitsen. Komen jullie meezoeken van 14u tot 17u op Hertsvelde.

30 januari
Vandaag hebben we een apotheker uitgenodigd op Hertsvelde om ons meer informatie te geven over de productie van medicatie. De leiding is alvast super benieuwd naar zijn uitleg. Allemaal welkom van 14u tot 17u op Hertsvelde voor deze interessante uitleg.