Krikojaantje Kabouters

17 september
Help er is een piraat gestrand op ons veld en de leiders zijn te bang om iets te doen. Stoere kabouters op Herstvelde gevraagd van 14u tot 17u als assistentie!!


24 september
Een boer stuurde ons laatst een bericht en zei dat hij Aliens was tegengekomen! Ze maakten rare tekeningen in zijn graanveld. Ze zeiden tegen ons dat ze de kabouters van KSA Kriko zochten. De boer heeft gezegd dat ze nu zaterdag naar de KSA zullen komen. Wil jij weten waarom? Kom dan naar Herstvelde van 14u tot 17u!


1 oktober
Wat gebeurt hier? Een onbekende man klautert rond aan onze lokalen. Zelfs leider Bas is te klein voor hem er van te halen. Kunnen jullie ons helpen hem weg te krijgen, kom dus zeker van 14u tot 17u naar Herstvelde!


8 oktober
De leiding is op teambuilding en is druk bezig met het maken van nieuwe activiteiten. Helaas deze week geen activiteit


15 oktober
Kaboutervriendjes, vandaag hebben we jullie hulp nodig! Jullie hebben al vaker bewezen dat jullie héél goed kunnen zoeken en dat is net waarom jullie vandaag moeten komen helpen. Zorg dat je je vergrootglas bij hebt en dat je goede stapschoenen aan hebt en kom dus van 14u tot 17u naar het Tillegembos, want wij moeten een mysterie oplossen! Kom dus van 14u tot 17u naar het Tillegembos


22 oktober
De grootste gezelschapspelmaker van het land zoekt een toffe bende om zijn spelletjes uit te testen. Het wordt een toffe avond waarbij ook eten voorzien is ten koste van 2 euro! Kom de spelletjes testen op Hertsvelde van 17u tot 19u!